Osallistu lehdentekoon

Teemme Tuning.fi -lehteen myös palstoja, joihin sinä voit osallistua lähettämällä meille postia kaikesta hauskasta maan ja taivaan väliltä. Väkevimmät julkaistaan lehdessä ja loput netissä, mutta juorulehtilinjalle emme lähde.

Onko autosi esittelyn arvoinen?

Lähetä auton tekniset tiedot ja pari kuvaa osoitteeseen toimitus@tuning.fi. Mikäli autosi on myös meidän mielestämme artikkelin arvoinen, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä jutun merkeissä! Muista siis liittää viestiin myös yhteystietosi.

Tuning.fi mallikuvaukset

Lehtemme sivuilla on aina tilaa myös naiskauneudelle! Jos olet kiinnostunut poseeraamaan mallikuvauksissamme, lähetä lyhyt esittely itsestäsi osoitteeseen toimitus@tuning.fi. PS. Kuva olis kiva!

Virtual Tuning

mb190egerman

Oletko kiinnostunut virtuaalituunauksesta? Lehden Virtual Tuning -osio tehdään yhteistyössä Blast-Modding -foorumin kanssa, joka on Suomen tunnetuin alan sivusto. Myös Sinä saat sieltä neuvoja ja tukea harrastukseesi, olit sitten vasta-alkaja tai vuosien kokemuksen omaava. Parhaat esitellään lehdessä ja palkitaan yllätyspalkinnoilla. Voit lisätä työsi Blast-Modding -foorumille tai lähettää ne suoraan toimitukseen toimitus@tuning.fi.

Completos