Hakutulokset

Turbotekniikan uudet tuulet
Turbotekniikan uudet tuulet
Kun turboahtimet ovat yleistyneet perheautoissa, on niiden ympärillä vellonut magiikka kaikonnut. Samalla osaaminen parantelun suhteen on kehittynyt. Kommentoi artikkelia »
Tuning.fi Viritysextra: Turbovuosi
Tuning.fi Viritysextra: Turbovuosi
Turbovirittäminen elää ja voi hyvin. Innovaatioita syntyy jatkuvasti niin tehdas- kuin jälkiasennusmarkkinoillekin. Kommentoi artikkelia »
Toyota Supra Turbo ‘94 – Fenix-linnun lailla
Toyota Supra Turbo ‘94 - Fenix-linnun lailla
Tommi Kärjen leveän Supran ulkoasun luomiin odotuksiin antaa vastinetta koneen kylkeen pultattu Holsetin ahdin. Kommentoi artikkelia »
BMW E30 1.5JZ – Schoolz Out!
BMW E30 1.5JZ - Schoolz Out!
Niko Lahtinen rakensi E30-Bemarista Toyotan yli 600-heppaisella 1.5JZ-turbokoneella varustetun sikahärskin kesälelun, jonka pintapelleistä suurin osa on hiilikuitua. Kommentoi artikkelia »
Mitsubishi 3000 GT Twin Turbo
Mitsubishi 3000 GT Twin Turbo
Keminmaalaisen Joonas Niskalan tuplaturbo-Mitsu oli odotettua huonompi aihio, muttei se estänyt miestä tekemästä laitteesta harvinaisen komeaa. Kommentoi artikkelia »
Toyota Corolla KE20 Turbo
Toyota Corolla KE20 Turbo
Lahtelainen Mikko Nisukangas rakensi museokuntoisesta Corollastaan teknisesti täysin modernisoidun yli 400-heppaisen sleeperin. Kommentoi artikkelia »
BMW 325i – Rajusti retro
BMW 325i - Rajusti retro
Jouni Seppälän E30:n turbotekniikan ja retrohenkisen wide body -korisarjan kombinaatio yksinkertaisesti toimii. Kommentoi artikkelia »
MB E300D – Kultatähti
MB E300D - Kultatähti
Yli puoli miljoonaa kilometriä maanteitä nähnyt W124 on Joni Suvitien useamman vuoden hieromisen tuloksena komeampi ja nopeampi kuin uutena. Kommentoi artikkelia »
Toyota Celica – Taivaallinen kyyti
Toyota Celica - Taivaallinen kyyti
Moni kakku päältä kaunis, mutta harvassa sykkii niin sielukas sydän kuin mikkeliläisen Kovasen Timon remmillä ja turbolla ruuditetussa klassisessa Celicassa. 2 kommenttia »
Audi 80 GTE – Evoluutio 3
Audi 80 GTE - Evoluutio 3
Pasi Kellokummun lähes 600-heppainen, leveälokarinen sedan tekee kunniaa 80-luvun B-ryhmäläisille. 1 kommentti »
Sivu 1 (yht. 8)12345...Viimeinen »
Completos