Hakutulokset

Nissan Skyline GT-R ’90 – Radalle rakennettu
Nissan Skyline GT-R ’90 - Radalle rakennettu
Rasse Ruokosen Skylinellä on jahdattu kovia kierrosaikoja jo 90-luvulla Japanissa. Nyt auto on taas asian ytimessä. Kommentoi artikkelia »
Radalle.com Finals
Radalle.com Finals
Ahveniston moottoriradalla vietettyyn kauden päätökseen osallistui kosolti komeaa kalustoa. Kommentoi artikkelia »
Re-Evolution, osa 9
Re-Evolution, osa 9
Moottorin nikotellessa Evo-projektissa loihditaan tällä kertaa kuidulla kurveja ja kaarilla turvaa. Kommentoi artikkelia »
Ratakauden avaus
Ratakauden avaus
Kemora, 11.5. Radalle.com -kausi avattiin tällä kertaa tavallisesta poiketen Ahveniston sijaan Kemoralla, ja samaan aikaan starttasivat myös Time Attackin ja FDO:n kisakaudet. Kommentoi artikkelia »
Re-Evolution, osa 8
Re-Evolution, osa 8
RE-Evolution-projektissa tuli eteen osittainen paluu lähtöruutuun. Akinaattori vannoo kuitenkin, että kyllä tästä vielä noustaan. Kommentoi artikkelia »
Radalle.com kauden päätös
Radalle.com kauden päätös
Ahvenisto 29.9. Radalle.com -kauden päätöstapahtuma järjestettiin viimevuotiseen tapaan Ahvenistolla. Kommentoi artikkelia »
Re-Evolution-projekti alkaa
Re-Evolution-projekti alkaa
Uuden projektin tavoitteena on rakentaa huippuluokan rata-ajettavuudella varustettu katukilpuri, jonka kehtaa viedä edustamaan Suomea kansainvälisiinkin autotapahtumiin. Kommentoi artikkelia »
Drifting SM
Drifting SM
Botniaringin Radalle.comissa ajettiin niin Drifting-SM, FDO Street, FDO Pro-Street kuin Time Attack -finaalitkin. Kommentoi artikkelia »
Radalle.com Festivals
Radalle.com Festivals
Motopark, 20.-22.7. Radalle.com-kauden päätapahtuma pidettiin tänäkin vuonna Virtasalmen Motoparkissa. Kolmipäväiseksi spektaakkeliksi kasvanut tapahtuma kattaa kaikki touhun osa-alueet. Kommentoi artikkelia »
Nissan GT-R 35RX – Tehokas taidonnäyte
Nissan GT-R 35RX - Tehokas taidonnäyte
Trust/GReddyn GT-R:n tekniikassa ei ole tingitty missään kohdin, sillä kaikesta on haluttu tehdä takuulla käyttövarmaa suurista tehoista huolimatta – tavoitteena se oikeasti nopea aika Fuji Speedwayllä. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 4)1234
Completos