Hakutulokset

Hot Rod & Rock Show – Muutakin kuin rodeja
Hot Rod & Rock Show – Muutakin kuin rodeja
Tampereen näyttelyssä pääpaino on nimensä mukaisesti amerikkalaisissa laitteissa, mutta tasokasta kalustoa oli löydetty myös tuning-puolelle. Kommentoi artikkelia »
X-Treme Car Show
X-Treme Car Show
Tampereen Messukeskukseen muuttanut X-treme Car Show kokosi tuningväen kauden päättäjäisiin. Kommentoi artikkelia »
Audi A4 Cabriolet – Yksinkertainen on kaunista
Audi A4 Cabriolet - Yksinkertainen on kaunista
Jo nopea vilkaisu Henri Ala-Heikkilän avo-A4:ään kertoo koko tarinan. Tinkimättömyys yksityiskohdissa ja kokonaisuuden tasapainoisuus ovat vahvasti läsnä. Kommentoi artikkelia »
Nissan 200SX – Fresh Lime
Nissan 200SX - Fresh Lime
Yannick Duhamel rakensi ankeansinisestä ja lommoisesta S14A:sta raikkaan limenvihreän piristimen. Kommentoi artikkelia »
VW Golf Cabrio – Huippuluokkaa
VW Golf Cabrio - Huippuluokkaa
Pasi Rantanen ei ole todellakaan kulkenut turboykkösensä rakentelussa sieltä, missä aita on matalin. Kommentoi artikkelia »
Hot Rod & Rock Show 2012
Hot Rod & Rock Show 2012
Tampere 28.-29.4. Hot Rodin anti oli tänä vuonna viimekertaisia jenkkipainotteisempi. Tuningpuolellakin oli silti tuttuun tapaan rakennettuja pelejä laidasta laitaan tarjoten silmänruokaa joka janoon. Kommentoi artikkelia »
Volkswagen Golf GT
volkswagen-golf-gt-tuning
Matti Marjamäki menetti jalkojensa toimivuuden mp-onnettomuudessa. Nyt hän kiertää Suomea tekemässä liikennevalistustyötä – itse rakentamallaan maistuvalla Golfilla. Kommentoi artikkelia »
Lord Estin reggaerekka
Lord Estin reggaerekka
Tuning.fi vieraili Lord Estin ja Petri Nygårdin musiikkivideon kuvauksissa, joissa reggaerekka sai kyytiä. 1 kommentti »
Pure Prelude – Honda Prelude VTEC
Pure Prelude - Honda Prelude VTEC
Hillitty Street JDM -rakentelu on rantautunut Suomeen lähivuosina. Henri Ala-Heikkilän pelkistetty Prelude onkin hyvä esimerkki tähän suuntaan kallistuvasta kokonaisuudesta. 1 kommentti »
Hot Rod & Rock Show 2011
Hot Rod & Rock Show 2011
Tampere, 16.-17.4.2011. Ulkona oli vielä lunta mutta hallissa kesäinen tunnelma, kun näyttelykausi avattiin Pirkkahallissa. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 2)12
Completos