Hakutulokset

Elmia 2016 – Ennätysten vuosi
Elmia 2016 – Ennätysten vuosi
Ennätykselliset 88 792 ihmistä vieraili Bilsport Performance & Custom Show’ssa pääsiäisenä Ruotsin Jönköpingissä. Näyttely on jo usean vuoden ajan ollut Pohjois-Euroopan suurin lajissaan kaikilla mittareilla mitattuna. Uskomattoman hienoa kalustoa oli haalittu mukaan myös tänä vuonna. Suomesta X-treme.fin mukana lähti näytille 10:n auton porukka. Kommentoi artikkelia »
Gatebil Mantorp
Gatebil Mantorp
Mantorpissa meininki oli tuttuun tapaan kova – ei ihme, että tapahtuma vetää suomalaisiakin sankoin joukoin. Kommentoi artikkelia »
West Coast Motor Show
West Coast Motor Show
Vanha veturitehdas toimi tyylikkäänä areenana parin vuoden tauolta palanneelle ruotsalaisnäyttelylle. Kommentoi artikkelia »
Gatebil Mantorp
Gatebil Mantorp
Kesäkuun Gatebil oli varsinainen moottorihullun paratiisi. Silmänruokaa oli tarjolla varmasti joka makuun. Kommentoi artikkelia »
Bilsport Elmia
Bilsport Elmia
Jönköping, Ruotsi 29.3.-1.4. Ruotsin ykkösnäyttelyssä oli tänä vuonna esillä harvinaisen paljon suomalaista kalustoa. Myös palkintoja tuli kotimaahan tuotavaksi melkoinen kasa. Kommentoi artikkelia »
BMW 1M – Liimataisen Ämmäläinen
BMW 1M - Liimataisen Ämmäläinen
Daniel ”Limmet” Liimatainen valitsi drifteriaihiokseen hieman epätavallisemman kohteen. Auton merkki sentään pysyi hyväksi havaitussa. Kommentoi artikkelia »
Volkswagen Golf R – Himmeän hieno
Volkswagen Golf R - Himmeän hieno
Rohkenemme väittää, että yhtenä Euroopan stance- ja tuningtaivaan kirkkaimmista tähdistä loistavat tällä hetkellä Richard Klarby ja hänen R-Golfinsa. Kommentoi artikkelia »
Gatebil Mantorp
Gatebil Mantorp
Mantorp, Ruotsi 15.-17.6. Huhupuheista huolimatta Gatebil järjestettiin jälleen Mantorp Parkin moottoriradalla. Tällä kertaa mukana oli niin driftingiä kuin Fresh & Fitted -miittikin, joka keräsi paikalle mukavasti asennekalustoa. Kommentoi artikkelia »
Bilsport Custom Show
Bilsport Custom Show
Pääsiäisenä esiteltiin myös Ruotsin autorakentelukauden kovimmat uutuudet. Paikalla nähtiin 72000 näyttelyvieraan ohella myös monta suomalaista autoineen, eikä kenenkään tarvinnut palata kotimaahan ilman palkintoja. Kommentoi artikkelia »
Speedweekend
Speedweekend
Ruotsin Orsassa ajettiin järven jäällä oikeasti isoa kovaa, kun koolla oli kalustoa Dahlbäckin Polosta suihkumoottori-Skodaan. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 2)12
Completos