Hakutulokset

Opel Omega 3000 24V 2JZ ’90 – Opelille omistautunut
Opel Omega 3000 24V 2JZ '90 – Opelille omistautunut
Kymmeniä Opeleita omistettuaan Jussi Svenn rakensi radikaalimman laitteen, jonka konehuone varustettiin oman talliporukan inspiroimana Toyota Ariston 2JZ-moottorilla. Kommentoi artikkelia »
Opel signum 2.0T -03 – Häkellyttävä pätkäfarkku
Opel signum 2.0T -03 – Häkellyttävä pätkäfarkku
Santeri Hiltusen säkitetty Signum osoittaa, että etuveto-Opelkin voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Kommentoi artikkelia »
Opel Rekord C – Voimankoitos
Opel Rekord C - Voimankoitos
Latela-realitysarja seuraa kahden harrastetallin leikkimielistä mittelöä siitä, kumpi rakentaa hienomman auton kuukaudessa 3000 euron budjetilla. Esittelemme nyt toisen lopputuloksista. Kommentoi artikkelia »
RE-Evolution, osa 6
RE-Evolution, osa 6
Evon luonnostelu jatkuu, samoin levitysten muotoilu. Nelivedon ohjelmointia on myös päästy testaamaan käytännössä. Kommentoi artikkelia »
Opel Astra – Vetten virkistämä
Opel Astra - Vetten virkistämä
Kiteeltä Helsinkiin kotiutuneen Santeri Hiltusen tyylikkään Astran nykyiseen kokoonpanoon on osuutensa niin vedellä kuin Vetelläkin. Jälkimmäisestä tulivat vanteet, ensin mainitun tuloksena koneremontti. 1 kommentti »
Taustakuva 08/2012
Taustakuva 08/2012
Elokuun taustakuvassa nähdään Krisse Aallon maistuva Opel Manta A. Krissen drifteri esiteltiin pari numeroa sitten, nyt on cruisailupelin vuoro. Kommentoi artikkelia »
Opel Manta A – Enemmän kuin auto
Opel Manta A - Enemmän kuin auto
Krisse Aalto tykästyi A-mallin Mantoihin jo 16-vuotiaana, joten ei ole mikään ihme, että nykyinen Manta on tytölle enemmän kuin auto. Kommentoi artikkelia »
Jyväscruising 2012
Jyväscruising 2012
Jyväskylä 9.6. Jyväskylässä kokoonnuttiin jälleen kruisailujen merkeissä, ja vaikka pientä sateenpoikasta oli jälleen ilmassa, ei tänä vuonna kenenkään teltta lentänyt taivaan tuuliin. Kommentoi artikkelia »
Opel Ascona B – Itse kun tekee…
opel-ascona-tuning
Teemu Parkkosen komea B-Ascona valmistui hissukseen kahdeksan vuoden mittaan lähes olemattomalla budjetilla ja hyvällä mielikuvituksella pääasiassa nurkista löytyneistä ylimääräisistä osista. Kokonaisuudesta sitä ei kyllä huomaa. Kommentoi artikkelia »
Opel Astra OPC – 300 hepan perässä
opel-astra-opc-tuning
Eero Kallioniemi päätti Astransa kohdalla panostaa villien muutosten sijaan yksityiskohtiin ja lisätehoon. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 3)123
Completos