Hakutulokset

CDLC Fitted Fest
CDLC Fitted Fest
Lutakon Aukiolla, Jyväskylässä järjestettyä Fitted Festiä leimasi tinkimätön laatu. Kommentoi artikkelia »
Jyväscruising 2013
Jyväscruising 2013
Jyväscruising on vakiinnuttanut paikkansa maamme suurimpien yksipäiväisten kokoontumisten joukossa. Varsinainen cruising se ei kuitenkaan ole. Kommentoi artikkelia »
BMW 325 Touring – M-Farkku
BMW 325 Touring - M-Farkku
Ylösen Henan E91-farkku on muuttunut viimeisen vuoden mittaan mustasta valkoiseksi ja M3-leveäksi, ja onhan sitä potkuakin tullut lisää. Kommentoi artikkelia »
VW Touran – Geiler Pampersbomber
VW Touran - Geiler Pampersbomber
Teemu Neulasen upea maatanuoleva Touran osoittaa, ettei perheen arkiajokkina toimivan tila-auton tarvitse olla tylsä. Kommentoi artikkelia »
VW Jetta – Kliini kokonaisuus
VW Jetta - Kliini kokonaisuus
Lasse Aunalan veriryhmä on VAG. Ei siis ihme, että hänen autonaan on upea, ilmajousitettu vitos-Jetta, jonka varustelista on kadehdittava. Kommentoi artikkelia »
Jyväscruising 2012
Jyväscruising 2012
Jyväskylä 9.6. Jyväskylässä kokoonnuttiin jälleen kruisailujen merkeissä, ja vaikka pientä sateenpoikasta oli jälleen ilmassa, ei tänä vuonna kenenkään teltta lentänyt taivaan tuuliin. Kommentoi artikkelia »
Ford Focus – Stancesta tinkimättä
ford-focus-tuning
Alkuperäinen Focus oli aikanaan jo niin radikaalisti muotoiltu, ettei se vaadi edes korisarjaa. Sopiva slämmäys, oikeat pyörät ja se on siinä! 4 kommenttia »
Jyväscruising 2011
jyvascruising
JYVÄSKYLÄ, 23.7. Vaikka sää koettelikin ajoittain tuningfanaatikkoja, saapui Jyväskylään kiitettävästi ihmisiä nauttimaan rakennetuista laitteista. 1 kommentti »
Audi A4 – Setämiehen näyttelykarkki
Audi A4 - Setämiehen näyttelykarkki
Suomisen Harrin piti ostaa ihan vain nelivetoinen käyttöauto, mutta kuinka ollakaan, näyttelyautohan siitä tuli. 2 kommenttia »
Jyväscruising 2010
Jyväscruising 2010
Jo perinteeksi muodostunut Jyväscruising löysi yleisönsä, vaikka ajankohtaa oli siirretty kuukautta myöhemmäksi. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 2)12
Completos