Hakutulokset

Speedparty
Speedparty
Joensuun seisovalla maililla ei tällä kertaa rikottu ennätyksiä, mutta yli kolmeasataa mentiin monella autolla. Kommentoi artikkelia »
BMW 520i 3.0 Turbo ’84 – Tappajahai
BMW 520i 3.0 Turbo '84 - Tappajahai
Sharknose kolmilitraisella turbokuutosella Olli-Pekka Revon tapaan on melkoinen sliipperi. Kommentoi artikkelia »
Honda Civic – Ensiauton monet kasvot
Honda Civic - Ensiauton monet kasvot
Joensuulainen Mikko tuli rakentaneeksi ensimmäisen oman autonsa useampaan kertaan ennen kuin se löysi pysyvän asunsa. Kommentoi artikkelia »
Speedparty
Speedparty
Joensuu 7.7. Tänä kesänä juhlittiin SpeedParty -tapahtuman 10-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden kunniaksi kuljettajia saatiin paikalle kaikkiaan 70 autokuntaa. Yleisöä paikalla oli päivän mittaan yli tuhat henkeä! Kommentoi artikkelia »
Datsun 260Z – Zeta-miehen lemmikki
Datsun 260Z - Zeta-miehen lemmikki
Avustajamme Otso Pennala on harrastanut S30-korimallin Zetoja jo toistakymmentä vuotta, ja pisimpään niistä on tallissa säilynyt nykyinen uudemman Zetan koneella varustettu yksilö. Kommentoi artikkelia »
Mercedes-Benz 190 – Voimasavu nousee idästä
Mercedes-Benz 190 - Voimasavu nousee idästä
Joensuulaisen Lexan AMG-190 kulkee paljon alkuperäistä rivakammin tuoreemman remmillä ja turbolla ruuditetun superturbodieselin turvin. Kommentoi artikkelia »
Opel Calibra – White Wide-Body
Opel Calibra - White Wide-Body
Karhapään Japen ensimmäinen rakenneltu auto yhdistelee klassista rakentelukohdetta moderneihin japanilaisvaikutteisiin. Lopputulos on tuoreen oloinen. 1 kommentti »
Audi S4 – Viiden sylinterin sinfonia
Audi S4 - Viiden sylinterin sinfonia
Ihan käyttöautoksi se Räsäsen Petrin Audi alunperin hankittiin. Mutta sitten sillä piti käydä ajamassa lentokentällä… Kommentoi artikkelia »
Audi S4 Avant – RS:n harteilla
Audi S4 Avant – RS:n harteilla
Jani Kurjen siistiä S4:ää katsellessa ei heti uskoisi, että alkuperäistä mallia edustavat korin pintapelleistä vain konepeitto ja katto. 1 kommentti »
Speedparty One Mile Challenge
Joensuun lentokentällä ajetun Speedpartyn tunnelmia. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 2)12
Completos