Hakutulokset

Audi A4 Avant ’09 – Ilma-alus
Audi A4 Avant '09 - Ilma-alus
20-tuumaiset turbiinivanteet ja titaaniteippaus erottavat Christianin Audin massasta jopa Vaggineiden luvatussa maassa. Kommentoi artikkelia »
Street Mania
Street Mania
Lahdessa 25.-26.5. järjestetty Street Mania kuuluu vuoden kiinnostavimpiin uutuustapahtumiin. Autojen lisäksi tämä toiminnallinen messutapahtuma sisälsi erilaista nuoriso- ja katukulttuuria. Kommentoi artikkelia »
Ford Fiesta Sportvan – Time for fiesta
Ford Fiesta Sportvan - Time for fiesta
Tuning.fin viime vuoden projektiauto, ilmajousitettu Ford Fiesta, keräsi viime kauden näyttelyissä huiman määrän palkintoja. Lienee aika kerrata, millä eväin. Kommentoi artikkelia »
Audi A6 Avant – Joku Roti
Audi A6 Avant - Joku Roti
Marco Forstmannin Audin vaikuttavuuden takeena toimivat parikymppiset Rotiformit, camo-väritys ja ilmajouset. Kommentoi artikkelia »
Volkswagen Golf R – Himmeän hieno
Volkswagen Golf R - Himmeän hieno
Rohkenemme väittää, että yhtenä Euroopan stance- ja tuningtaivaan kirkkaimmista tähdistä loistavat tällä hetkellä Richard Klarby ja hänen R-Golfinsa. Kommentoi artikkelia »
Nissan 240SX – Erilainen S13
Nissan 240SX - Erilainen S13
Nissanin S13 on hyvä aihio moneen käyttöön, mutta sen rakentelun tiettyä yksimuottisuutta ei käy kieltäminen. Sami Koljonen ei ole kuitenkaan lähtenyt harvinaisen avoversionsa rakentelussa sille itsestäänselvälle tielle. Kommentoi artikkelia »
Honda CR-V – Street Maasturi
Honda CR-V - Street Maasturi
Sanna Kangasalustan CRV on tavallista katu-uskottavampi paitsi järeän JL Audion, Pioneerin ja Audisonin tavarasta kootun hifisettinsä, myös Lowtoysin rakentaman ilma-alustan ansiosta. Kommentoi artikkelia »
Fiesta-projekti: Maata kohti
Fiesta-projekti: Maata kohti
Fiesta-projekti etenee, tällä kertaa alaspäin. Projektikertomuksen kakkososassa kerromma, miten autoon rakennettiin ilma-alusta. Kommentoi artikkelia »
Honda Civic – Air Force
Honda Civic - Air Force
Sensei Mikkosen Hellaflush-projekti on nyt valmis. Civic on sittemmin saanut uuden omistajan, joka on jo ehtinyt lisätä oman kädenjälkensä autoon. Kommentoi artikkelia »
BMW E92 -projekti
bmw-e92-projekti-rotiform
Vaikeuksien kautta voittoon – coupé-Bemarimme lepää viimein ilmajousien varassa, ja niillä vanteilla jotka siihen alunperin on haluttukin. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 2)12
Completos