Hakutulokset

Audi A6 Avant – Joku Roti
Audi A6 Avant - Joku Roti
Marco Forstmannin Audin vaikuttavuuden takeena toimivat parikymppiset Rotiformit, camo-väritys ja ilmajouset. Kommentoi artikkelia »
Suomenmestaruus mielessä
Suomenmestaruus mielessä
Ahvenisto 12.5. Driftingin SM-kausi lähti Hämeenlinnassa käyntiin kostean kelin siivittämänä. Savusta oli tietoa vasta myöhään iltapäivällä finaalissa, mutta jännitystä ja tiukkoja tilanteita riitti läpi päivän. Kommentoi artikkelia »
Essen Motor Show 2011
Essen Motor Show 2011
ESSEN, SAKSA 25.11.–4.12. Essen Motor Show tarjoili tuttuun tapaansa monipuolisen silmäyksen autonrakenteluun. 1 kommentti »
Taustakuva 10/2011
tuningfi-taustakuva-lokakuu2011-1920x1200
Lokakuun taustakuvassa nähdään synttärinumeron kannesta ja julisteesta tuttu Honda Civic. 1 kommentti »
Opel Omega Caravan – Vihreästä violettiin
opel-omega-caravan-tuning
Miikka Halkolan farkku-Omegan kotipaikka on vaihtunut aina Keski-Suomesta Ivaloon ja sieltä edelleen Suomen kaakkoiskulmaan asti. Road tripin aikana auto on sopeutunut ympäristöihinsä kameleontin lailla. 1 kommentti »
Toyota Supra – Huippuluokkaa
Toyota Supra - Huippuluokkaa
Tom Knösin Supran nykyversio ei hae vertaistaan vain Suomessa tai Pohjoismaissa. Kyseessä on maailmanluokan rakennelma. 1 kommentti »
Nissan 350Z – Joka kelin käyttöpeli
Nissan 350Z - Joka kelin käyttöpeli
Marko Miettisen Zeta on näyttelyissäkin käynyt ratapeli. Ennen kaikkea se on kuitenkin ympärivuotinen käyttöauto, joka on tuttu myös jääradoilta 20-tuumaisin nastapyörin varustettuna! Kommentoi artikkelia »
Pete Parkkosen Ford Kuga – Never Too Loud!
Pete Parkkosen Ford Kuga - Never Too Loud!
Idols-tähti Pete Parkkosen Ford Kugan äänentoisto ja ulkonäkö laitettiin kuntoon X-Treme Car Show´ssa näytösluonteisesti. Soilakari koekuunteli setin. 1 kommentti »
Dodge Magnum STW – Renessanssihengessä
Dodge Magnum STW - Renessanssihengessä
Maailman kovimpiin kynäruiskumaalareihin kuuluva Cory Saint Clair teki Magnumista itselleen käyntikortin, joka ei hetkessä unohdu. Kommentoi artikkelia »
Seat Leon – Maalarin musisoinnit
Seat Leon - Maalarin musisoinnit
Eero Seppälän kameleontti kääntää katseita sekä maalauksellaan että äänenlaadullaan. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 3)123
Completos