Hakutulokset

Mercedes-Benz 190 ´85 – Ajatuksella tehty
Mercedes-Benz 190 ´85 - Ajatuksella tehty
Onni Ojalan turbodieseldrifteri on rakennettu tinkimättömästi pienintä yksityiskohtaa myöten ja työtunteja laskematta. Kommentoi artikkelia »
MB 300 TD – Holy smoke!
MB 300 TD - Holy smoke!
Teemu Peltolan raju 123-farkku kuuluu Euroopan driftingtantereiden uskomattomimpiin ilmestyksiin. Kommentoi artikkelia »
Toyota Granvia – Kaikkien kaveri
Toyota Granvia - Kaikkien kaveri
Janne Sundströmin reteän VIP-henkistä Granviaa katsellessa ei ihan heti uskoisi sen olevan matkailuauto. Kommentoi artikkelia »
Audi A5 Sportback – Kansainvälinen keikka
Audi A5 Sportback - Kansainvälinen keikka
Eric Watroban järeällä Pioneer-arsenaalilla ladattu urheiluperä rakentui suomalais-puolalaisena yhteistyönä. Kommentoi artikkelia »
Mercedes-Benz 190 – Voimasavu nousee idästä
Mercedes-Benz 190 - Voimasavu nousee idästä
Joensuulaisen Lexan AMG-190 kulkee paljon alkuperäistä rivakammin tuoreemman remmillä ja turbolla ruuditetun superturbodieselin turvin. Kommentoi artikkelia »
BMW 330 – 600 hepan superturbodiesel
bmw-e30-tuning
Kaikkia dieselöintiprojekteja ei aloiteta taloudellisuusmielessä. Petri Lemmetyn Bemarista jalostui yli 600-hevosvoimainen isolla turbolla ja Lysholmin remmiahtimella ruuditettu superdiesel. Kommentoi artikkelia »
MB 300TDT – Satunnainen hankinta
MB 300TDT - Satunnainen hankinta
Siitä halvasta 123:sta piti tulla vain tilapäinen käyttöauto, mutta sitten Joonas Sankarin suunnitelmat lähtivät liitämään. Eivätkä ole sen koommin pysähtyneet… Kommentoi artikkelia »
Mercedes-Benz E400 – Eroon taksilookista
mercedes-e400-tuning
Ville Räisänen hankki Möhkö-Mersunsa rinnalle käyttöautoksi isokoneisen E-dieselin, jota ei ollut tarkoitus rakennella. Pian Ville kuitenkin totesi auton näyttävän liikaa tavalliselta taksilta, joten lopputulos on tässä. Kommentoi artikkelia »
Audi A8 – Luksusta myös äänessä
audi-a8-tuning
Valmistajansa huippumallista Audi A8:sta on tavallista vaikeampaa keksiä paranneltavaa. Sen totesi myös Marko Pisilä, joka paneutui ehostuksissa äänentoistopuoleen. Kommentoi artikkelia »
Volkswagen Passat V6 TDI – VeeWoimaa
vw-passat-variant-tuning
Jirka Koskinen on uskollinen volkkariharrastaja, jonka viimeisin hankinta, Passat 2,5 TDI on tekniikaltaan harvemmin viritelty aihio. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 3)123
Completos