Hakutulokset

Tuning Session vol. 5
Tuning Session vol. 5
Bad Emsin kaikille merkeille avoin tuningtapahtuma esitteli germaanien rakentelusuuntaukset laidasta laitaan. Kommentoi artikkelia »
Audi A4 Cabriolet – Yksinkertainen on kaunista
Audi A4 Cabriolet - Yksinkertainen on kaunista
Jo nopea vilkaisu Henri Ala-Heikkilän avo-A4:ään kertoo koko tarinan. Tinkimättömyys yksityiskohdissa ja kokonaisuuden tasapainoisuus ovat vahvasti läsnä. Kommentoi artikkelia »
Nissan 240SX – Erilainen S13
Nissan 240SX - Erilainen S13
Nissanin S13 on hyvä aihio moneen käyttöön, mutta sen rakentelun tiettyä yksimuottisuutta ei käy kieltäminen. Sami Koljonen ei ole kuitenkaan lähtenyt harvinaisen avoversionsa rakentelussa sille itsestäänselvälle tielle. Kommentoi artikkelia »
VW Golf Cabrio – Huippuluokkaa
VW Golf Cabrio - Huippuluokkaa
Pasi Rantanen ei ole todellakaan kulkenut turboykkösensä rakentelussa sieltä, missä aita on matalin. Kommentoi artikkelia »
Taustakuva 06/2012
Taustakuva 06/2012
Kesäkuun taustakuvassa on Vuoden nuori rakentaja -palkinnollakin palkitun Pasi Rantasen taidonnäyte, upea rättikattoinen Golf. Auton tarinan voit lukea 14.6. ilmestyvästä kesänumerosta. Kommentoi artikkelia »
Renault Megane Cabrio – Widemon’s HiFi Experience
Renault Megane Cabrio - Widemon’s HiFi Experience
Hirvosen Jonin Meganen tuore kokoonpano on rakentunut kokonaan äänentoiston ehdoilla. Kommentoi artikkelia »
Porsche 911 Cabrio – California Blue
Porsche 911 Cabrio - California Blue
Vain muutaman vuoden ikäisenä rakentelukierteeseen päätynyt avo-Porsche on kulkenut monen mutkan kautta Kaliforniasta Suomeen. Kommentoi artikkelia »
Autosport International
Autosport International
Birminghamin motorsport-messuilla oli nähtävää kaikille viritetyistä vehkeistä kiinnostuneille. Kommentoi artikkelia »
BMW M3 Cabrio – Ei valmiita valsseja
BMW M3 Cabrio - Ei valmiita valsseja
Matti Jussilan haave avo-M3:sta täyttyi muutama vuosi sitten. Väri ja vakiovanteet eivät kuitenkaan miellyttäneet, ja lopuksi vannesatsi päädyttiin tekemään itse. Kommentoi artikkelia »
BMW 325i Cabriolet – Värillä on väliä
bmw-325i-cabriolet-tuning
Autonrakentelussa jos jossain värillä on oikeasti väliä. Harvalle kuitenkaan yhtä paljon kuin Saarnion Jarkalle, jolla oli ilmajousi-Bemunsa tuleva väri tiedossa jo kauan ennen itse auton hankkimista. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 2)12
Completos