Hakutulokset

Nissan Micra ’90 – Disco-Datsun
Nissan Micra '90 - Disco-Datsun
Niko Sakko laittoi pikkuruiseen Nissan Micraan 63 kaiutinta ja saundit ovat sen mukaiset. Huhhuh! Kommentoi artikkelia »
Hifiä uuteen autoon
Hifiä uuteen autoon
Uudehkojen autojen äänentoiston parantelu on vaikeampaa kuin ennen, muttei suinkaan mahdotonta. Kommentoi artikkelia »
Super Soaker, osa 5
Super Soaker, osa 5
Vaikka Krisse Aallon Soarer on täysiverinen kilpa-auto, kyytiin haluttiin kuitenkin kelvolliset poppikoneet. Kommentoi artikkelia »
Volkswagen Scirocco 2.0 TFSI
Volkswagen Scirocco 2.0 TFSI
Pitkän linjan kotimaisiin rakentajiin lukeutuvan Tomi Rautaman Scirocco ei pelkästään näytä hyvältä, vaan myös soi hyvin. Kommentoi artikkelia »
Raskaan sarjan ääntä, osa 2
Raskaan sarjan ääntä, osa 2
Viime numerossa alkanut Sprinter-projekti ei ole edennyt ihan suunniteltuun tahtiin. Suunnitelmat takaosan sohvien suhteen muuttuivat, joten hommassa jouduttiin ottamaan harppaus taaksepäin. Kommentoi artikkelia »
Enemmän bassoa
Enemmän bassoa
Oletko nähnyt jo AudioImportin Viton uusimman setin? Ulosvedettävä vahvistinräkki kääntää katseet, kontin sisusta puolestaan pöyhii pölyt korvakäytävistä. Kommentoi artikkelia »
Audi A5 Sportback – Kansainvälinen keikka
Audi A5 Sportback - Kansainvälinen keikka
Eric Watroban järeällä Pioneer-arsenaalilla ladattu urheiluperä rakentui suomalais-puolalaisena yhteistyönä. Kommentoi artikkelia »
Renault Megane Cabrio – Widemon’s HiFi Experience
Renault Megane Cabrio - Widemon’s HiFi Experience
Hirvosen Jonin Meganen tuore kokoonpano on rakentunut kokonaan äänentoiston ehdoilla. Kommentoi artikkelia »
Peugeot 206 W2C – Ekokilpuri
Peugeot 206 W2C - Ekokilpuri
AudioImportin tehotiimin Saukonoja-Isopahkala kilpa-autoa ei huudateta täysillä soraränneissä vaan asfalttiurilla ja nimenomaan hifikisoissa. Kommentoi artikkelia »
Joulun hifiekstra
hifispesiaali
Sydäntalvi on parasta aikaa uusien hifilaitteiden hankinnalle. Pyysimme maahantuojia kokoamaan toimivat paketit eri hintaluokissa ja valitsimme parhaat päältä. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 3)123
Completos