Koeajot

MB A250 – Uusi lähestyminen
MB A250 - Uusi lähestyminen
Mercedes-Benz lähti kokonaan uusille urille suunnitellessaan seuraajaa mummoankanmersuksikin haukutulle vanhalle A-sarjalle. Uuden sporttisen A-sarjan myötä merkki lanseerasi myös historiansa ensimmäisen GTI-luokan mallin. Kommentoi artikkelia »
MB CLS 350 – Kun tavallinen ei riitä
MB CLS 350 - Kun tavallinen ei riitä
Koeajossa Mercedeksen neliovisen coupen designo-osaston parantelema Edition 1 -versio isolla dieselkoneella. Kommentoi artikkelia »
Abarth 500 Esseesse – Skorppari lumihangessa
Abarth 500 Esseesse - Skorppari lumihangessa
Skorpionilogostaan tunnettu Abarth on pajana vanha tuttu, mutta nykyisine malleineen uusi tulokas Suomen automarkkinoilla. Testasimme tehtaan Esseesse-virityssarjalla varustetun 500 Abarthin. Kommentoi artikkelia »
Hyundai Genesis Coupe – Dinosauriin luu
hyundai-genesis-coupe-2011-sivukuva
Korealainen Hyundai ottaa tuoreella Suomen-malliston tulokkaallaan tukevan ja miehekkään haara-asennon. Ja pissii paineella kaikkien nykyaikaisten autoilutrendien päälle. 1 kommentti »
Subaru STI Racing – Kuin raivo härkä
Subaru STI Racing - Kuin raivo härkä
Subaru palasi Impreza-malliston kanssa oikealle uralle parin vuoden pimeydessä vaeltelun jälkeen. Malliston rajuin peli on jälleen porrasperäinen, ja tunnetaan Euroopassa pelkästään nimellä STI Racing. 1 kommentti »
Alfa Romeo MiTo QV
Alfa Romeo MiTo QV
Alfan parin vuoden ikäinen pikkuauto MiTo sai mallistonsa sporttisempaan päähän kiukkuisen jäsenen, kun merkin perinteinen tunnus QV liitettiin nimen perään. Ja ei, se ei tarkoita Quattro Valvolea vieläkään! Kommentoi artikkelia »
VW Polo GTI – Se oikea manttelinperijä
VW Polo GTI - Se oikea manttelinperijä
1970-luvun klassikko VW Golf GTI on vuosien saatossa turvonnut ulos GTI-auton mitoista. Monella tavalla vanhan GTI-Golfin manttelinperijä onkin Polo GTI, jonka uusin painos käveli kauppaan hiljattain. 3 kommenttia »
Skoda Fabia RS – tavanomaisempi ja silti erikoinen
Skoda Fabia RS - tavanomaisempi ja silti erikoinen
Ensimmäisen sukupolven Fabia RS oli kaikkiaan erikoinen veto – meilläpäin kun ei vihaisia pikkudieseleitä ole juuri harrastettu. Kokonaan uusi Fabia RS tuli markkinoille alkusyksystä, nyt bensiiniversiona. 1 kommentti »
Peugeot RCZ – vähän sieltä ja vähän tuolta
Peugeot RCZ - vähän sieltä ja vähän tuolta
Peugeot on viime aikoina profiloitunut harmaaseen massaan uppoavaksi tavisautoksi. Villeimpiä irtiottoja ovat olleet mallistosta aiemmin kokonaan puuttuneet citymaasturit ja kovakattoiset avoautot. Ja sitten tuli RCZ. 4 kommenttia »
VW Golf R – Eläköön pieni koko!
VW Golf R - Eläköön pieni koko!
Golf R32 jäi ympäristömääräysten jalkoihin, mutta Volkswagen vastaa haasteeseen esittelemällä kaikkien aikojen tehokkaimman Golfin. 2 kommenttia »
Sivu 1 (yht. 2)12
Completos