Autot

Mahogany – Lexus GS300 ’05
Mahogany – Lexus GS300 '05
Kajaanilainen Teppo Näyhä on jo vuosia tunnettu nimenomaan Lexus-miehenä. Taitava puun muokkaaja räjäytti potin VIP-henkisellä GS:llään, josta löytyy itse valmistettuja mahonkiosia niin päältä kuin sisältäkin. Kommentoi artikkelia »
Retro raaseri – Nissan Bluebird Turbo SGX
Retro raaseri – Nissan Bluebird Turbo SGX
Lahtelainen Esa Rämö on omistanut Bluebirdinsä jo 14 vuoden ajan ja ulkoasujakin autolla on ollut useampi, kukin ajan hengen mukaan. Kommentoi artikkelia »
Arvet näkyvissä – Mercedes-Benz 220D ’72
Arvet näkyvissä – Mercedes-Benz 220D '72
Mikko Reinikainen luuli hankkineensa ensimmäiseksi rakentelukohteekseen hyvän W115-yksilön. Kun aihion todellinen kunto paljastui, päätti mies jättää suosiolla korin hitsaussaumat ja vuosien jättämät kolhut näkyviin, ja korostaa kokonaisuutta paljaalle peltipinnalle vedetyllä hilelakalla. Kommentoi artikkelia »
Oman käden kautta – Honda CRX ’91
Oman käden kautta – Honda CRX '91
Martti Vatkan omintakeinen Honda CRX on hakenut muotonsa oman osaamisen ja luovuuden rajoissa. Kommentoi artikkelia »
Saksalaisella sydämellä – Datsun 240Z M50
Saksalaisella sydämellä – Datsun 240Z M50
Turkulainen Teemu hankki Yhdysvalloista hyvin säilyneen Zetan ja palautti sen ulkoisesti alkuperäiskuntoiseksi. Sydämeksi mies istutti kuitenkin Bemarin M50-moottorin. Kommentoi artikkelia »
Violent Violet – BMW E30 SR20DET
Violent Violet – BMW E30 SR20DET
Santeri Järvisen iloisen violetti E30 erottuu massasta, ja se on ollut rakentajansa tarkoituskin. Kommentoi artikkelia »
Yhden matkan tähden – Audi TT ’15
Yhden matkan tähden – Audi TT '15
Mika Hermaala on Itävallassa järjestettävän Wörthersee Treffenin vakiokävijä, eikä mies tyydy koskaan pelkkään sivustaseuraajan rooliin. Tänä vuonna hän säväytti yleisöä ilmajousitetulla TT RS replicalla. Kommentoi artikkelia »
Lowpel – Opel Kadett C ’79
Lowpel – Opel Kadett C '79
Porilaisen Erik ”Eki” Mykrän viimeistä vuosikertaa edustava C-Kadett on osoitus siitä, ettei kaikkea todellakaan ole vielä tehty ja nähty. Kommentoi artikkelia »
Nissan Silvia S15 ’99
Nissan Silvia S15 '99
Erikoisempiin Nissaneihin erikoistuneen turkulaisen Toni Adelin kliini Silvia on jalostunut hänen käsittelyssään todelliseksi katujen kuninkaalliseksi. Kommentoi artikkelia »
MERCEDES BENZ 190E ’89
MERCEDES BENZ 190E ’89
Ilomantsissa vaikuttavan ProStar Teamin Joni Haapalainen kantaa porukan lippua korkealla faceliftatulla superturbodieselillään. Kommentoi artikkelia »
Sivu 1 (yht. 73)12345...102030...Viimeinen »
Completos